Over Signatuur Auto

Signatuur Auto is een bedrijf van Jeroen Brink. Opgericht 6 januari 2020 en vanaf 1 februari gestart vanaf de huidige locatie.

Missie

Mijn grootste wens is om mensen blij te maken, te ontzorgen. De mooiste en beste oplossing te bieden op het gebied van automobiele mobiliteit. Vanuit vrijheid en onafhankelijkheid, zonder verborgen agenda van een groot concern, alleen te werken vanuit de klantwens.

Visie

De auto te leveren die het beste aansluit bij de wens, te verrassen en betere mogelijkheden te bieden dan verwacht.

Strategie

Door inkoop/import en eventueel aanpassing een auto samenstellen die je niet verwacht voor de prijs die gevraagd wordt. Persoonlijke begeleiding bieden bij het gehele traject van wensbepaling tot levering. Eén contact voor alle wensen, van bepaling van merk en type tot eventuele aanpassing.

Over West Friesland

Men zegt wel eens dat “de westfries” een stug volkje is, die eerst kijkt, dan denkt en dan zegt. Recht voor z’n raap en zonder omhaal. “Het is wat het is” is dan ook een veel gehoorde uitdrukking in West-Friesland.
West-Friese mensen zijn gewend om hard te werken en houden niet van poeha. “Doen maar normaal, dan doen je gek genog” is nog zo’n mooie uitdrukking die je hier tegenkomt. Onomwonden geeft men hier zijn of haar mening en die is altijd duidelijk. Het is prima afspraken maken met een westfries, want ja is ja en nee is nee. Als een westfries zegt dat hij het gaat doen, dan komt het goed, afspraak is afspraak en anders helpt de andere westfries hem of haar zich daar wel even aan herinneren.
Misschien juist door die mentaliteit van hard werken, met de kop in de wind en niet lullen maar poetsen, komen er veel bekende sporters uit de regio. Denk maar eens aan Irene Schouten(schaatsen), Frank en Ronald de Boer(iets met voetbal), Louis van Gaal(ook iets met voetbal) of Nadine Visser(atletiek) Tess Wester(handbal) of Kirsten Knip(volleybal) Maar misschien zijn ze ook wel zo goed geworden door de (h)eerlijke streekproducten die op de vruchtbare grond gezonde kost verschaffen. Wie zal het zeggen.
Westfriesland is ontstaan in de 10e eeuw. Vanaf de 12e eeuw werden de lage dijken aan elkaar gekoppeld en in de 16e eeuw ontstond de West-Friese omringdijk. Deze dijk omsluit de grenzen van westfriesland, al nemen we het ook weer niet zo heel strikt. Kijk vooral eens op https://www.westfrieseomringdijk.nl/ en maak van uw bezoek aan Signatuur Auto een bijzonder dagje uit!

Over Jeroen Brink

Jeroen is een geboren en getogen Westfries, geboren in oktober 1970 (Schorpioen) en opgegroeid in Wognum. Na zijn schoolperiode in Hoorn is hij gaan werken in een winkel, een optiekzaak om precies te zijn. Het werken met mensen, service gericht werken en het verbeteren van iemands zicht waren 11 jaar lang belangrijke drijfveren en dat heeft hij dan ook met veel plezier gedaan. Toch bleef de passie voor auto’s groter dan het zinvolle werk in de optiekzaak en is hij in 1999 gaan werken in Alkmaar voor wat toen nog Martin Schilder heette, de Volkswagen dealer.(tegenwoordig Broekhuis) Daar leerde hij de fijne kneepjes van het auto-vak en werkte hij met de merken SEAT en ŠKODA en alle merken gebruikt. Na 4 jaar maakte hij de switch naar Toyota Botman in Hoorn waar hij floormanager was. Na 1½ jaar stapte hij over naar Arend Auto in Zaandam. Daar werkte hij als verkoopleider voor Renault met een mooi team en wist met dat team de verkoop van 450 naar bijna 1100 auto’s per jaar te krijgen. Na 6 jaar was hij de files beu en zakte de uitdaging weg. Ook wilde hij zich meer toe gaan leggen op de verkoop van gebruikte auto’s. Bij Piet Has Automobielen in Hoorn kon hij zich helemaal uitleven met gebruikte auto’s en de bekendheid van het merk Chevrolet verder uitbreiden. Dit autobedrijf was dealer van zowel Daihatsu als Chevrolet en staat in de ruime regio bekend om het leveren en onderhouden van goede, gebruikte auto’s. Helaas verdwenen deze merken van de Europese bodem en werd de uitdaging na verloop van tijd wat minder. In 2016 is hij daarom weer naar het dealerbedrijf overgestapt en bij Heron Auto aan de slag gegaan als verkoopleider. Heron Auto (tegenwoordig Broekhuis) verkoopt Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA. Hij heeft daar met veel plezier gewerkt, heel veel geleerd en de meeste tijd in Zwaag en Amsterdam noord gewerkt. Toch bleef het altijd knagen om iets voor zichzelf op te gaan starten. Eind 2019 leek die mogelijkheid zich voor te doen en deze heeft hij dan ook met 2 handen aangepakt. Met Signatuur Auto Jeroen Brink kan hij zijn visie volledig kwijt en kan er volledig onafhankelijk gezocht worden naar de perfecte match. Door zich alleen te focussen op wat voor de klant het aller belangrijkste is komt het service gericht werken en het leveren van maatwerk optimaal tot zijn recht. “Ik hoop dan ook veel auto’s van mijn Signatuur te kunnen voorzien, ik heb er zin in!”
Jeroen houdt erg van sport, mag graag op de (race)fiets stappen, wandelt graag in de natuur en heeft al van kinds af aan een band met het volleybal. De teamsport vooral voor de sociale band, het fietsen als uitdaging en het wandelen vooral als rustpunt. “De vogels laten me beseffen dat er niets mooiers is dan vrijheid. De elementen en de ruimte inspireren mij.”